As Oy Jyvälänrinne valmistui Mäkimattiin

Rakensimme 28 laadukasta asuntoa rauhalliselle Mäki-Matin alueelle, Jyväskylän parhaalle paikalle keskustan läheisyyteen. Asunnot valmistuivat keväällä 2017.

Yhteisöllinen ja näyttävä asuinkohde

Arkkitehdin suunnitelmia seuraten Mäki-Matin viihtyisän ja rauhallisen pientaloalueen yhteyteen nousi yksilöllinen ja arkkitehtonisesti upea asuinkohde, As Oy Jyvälänrinne. Se koostuu kolmesta talosta, jotka muodostavat persoonallisen ja yhteisöllisen pihapiirin. Huoneistojen koot vaihtelevat kompaktista 27-neliöisestä yksiöstä aina 113 m2:n kokoiseen viiden huoneen ja keittiön perheasuntoon saakka.

Huoneistoissa yhdistyvät tarkkaan mietityt, käytännölliset tilaratkaisut ja laadukkaat, nykyaikaiset materiaalit. Lattiapinnat tehtiin näyttävästä ja kestävästä vinyylilankusta, seinät maalattiin vaalein sävyin ja viimeisteltiin valkoisin jalkalistoin. Keittiön kaapistot ovat ajattoman selkeälinjaiset ja pesuhuoneissa on tyylikäs laatoitus. Huoneistojen pintamateriaaleissa käytettiin valkoista sekä harmaan eri sävyjä, jolloin kokonaisuudesta saatiin ilmeeltään rauhallinen. Näin kodin sisustusta on helppo täydentää haluamillaan väreillä.

Erityislaatuinen lopputulos on herättänyt ihastusta

As Oy Jyvälänrinteen tavoitteena oli tarjota persoonallisia ja uniikkeja asuntoja, mikä asetti omat haasteensa rakentamiselle. Mutta kun suunnitelmat ja aikataulutus olivat jo alusta asti tehty hyvin ja huolella, niin kaikkiin tarvittaviin yksityiskohtiin pystyttiin paneutumaan niiden vaatimalla tarkkuudella. Koko urakka hoidettiinkin harkitusti, laadukkaasti, aikataulussa ja ilman ylimääräistä kiirettä – mikä näkyy myös lopputuloksessa.

Valmiit asunnot ovat keränneet ihastusta ja innostuneita kommentteja niin tulevien asukkaiden kuin rakennusalan ammattilaistenkin keskuudessa. Työnjälki ja asuntojen yleinen tasokkuus ovat saaneet paljon kiitosta.

Palautteen perusteella näyttäisi siltä, että As Oy Jyvälänrinteessä on todellakin onnistuttu saavuttamaan jotain poikkeuksellisesta. Lopputulokseen voidaan siis hyvällä syyllä olla tyytyväisiä.

Asuntorakentamisen suunnannäyttäjä

As Oy Jyvälänrinne on poikkeuksellinen kohde jo rakenteellisestikin. Se ei ole varsinaisesti kerrostalo eikä toisaalta rivitalokaan, vaan jotain niiden väliltä – jotain sellaista, mikä sopii parhaiten juuri tälle sijainnille. Sama uniikkius näkyy myös asunnoissa: As Oy Jyvälänrinteen asunnot eivät noudata orjallisesti tiettyä asuntokaavaa, vaan valikoimasta löytyy monta erilaista asuntotyyppiä, joiden suunnittelussa ja toteuttamisessa on kuunneltu myös asukkaiden toiveita.

As Oy Jyvälänrinne on myös erityislaatuinen kohde koko jyväskyläläiselle asuntorakentamiselle. Kohteessa käytetty puurakentaminen ja tavanomaisesta kerrostalotuotannosta ja parakkirivitalotuotannosta poikkeava yksilöllinen ja arkkitehtonisesti kaunis rakentaminen ovat sellaisia teemoja, joita pyrimme edistämään myös tulevissa rakennusurakoissamme. Yksilölliset, viihtyisät ja kauniit asunnot ovat tätä aikaa.

Lue seuraava referenssi:

Original Sokos Hotel Alexandra

Lue referenssi