Rakennusurakointia luotettavasti

Urakoimme yli 30 vuoden kokemuksella ja toteutamme vuosittain jopa 300 työtä. Paikallisena rakennusliikkeenä työllistämme keskisuomalaisia rakennusalan ammattilaisia ja tunnemme alueen toimintaympäristön hyvin.

Meillä on pitkäaikainen osaaminen puhtaustason P1 korjaustöistä sekä Terve Talo -rakentamisesta. Hallitsemme myös alan uusimmat korjausmenetelmät ja kehitämme aktiivisesti toimintaamme löytääksemme asiakkaillemme sopivimmat ratkaisut.

Vuosisopimusurakointi

Teemme julkisen sektorin asiakkaidemme ja yritysten kanssa urakoinnista vuosisopimuksia, joiden ansiosta kiinteistöjen muutostyöt ja remontit onnistuvat sujuvasti nopeallakin aikataululla. Näin urakat eivät vaadi enää erikseen kilpailutusta ja kiireelliset työt saadaan nopeasti käyntiin.

Vuosisopimukseen piiriin kuuluvat työt voivat olla pieniä tai suuria – reagoimme isompiinkin tilauksiin nopeasti. Erityisesti niille asiakkaillemme, jotka tarvitsevat säännöllisesti urakointia, vuosisopimus on hyvä vaihtoehto. Se on helppo tapa varmistaa, että kaikille tarvittaville muutostöille on luotettava tekijä tiedossa. Myös hinnoittelu on selkeää ja ennalta määriteltyä.

Tarjoamme osaamisemme asiakkaan käyttöön jo suunnitteluvaiheessa, joten urakan suunnitelmien ei tarvitse olla etukäteen täysin valmiina. Yhdessä suunnitellen toteutuksesta saadaan kustannustehokas ja lopputuloksesta mahdollisimman toimiva.

Kilpailu-urakat

Toteutamme kilpailutetut urakat julkiselle sektorille, yritysasiakkaille ja yhteisöille laadusta kiinni pitäen, ammattitaidolla ja aikataulussa.

Vaikka kilpailu-urakoissa urakoitsijan valinnan ratkaisee hinta, meille laatu on aina kunnia-asia. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä, ja monet kilpailutuksen kautta asiakkaaksemme tulleet toimijat ovat jatkaneet yhteistyötä kanssamme kilpailu-urakan jälkeenkin.

Olemme toteuttaneet kilpailu-urakoina peruskorjauksia, laajennuksia ja muutostöitä mm. liikekiinteistöihin, asuinhuoneistoihin, teollisuuden tiloihin, hotelleihin ja myymälöihin. Joukossa on ollut myös uudisrakennushankkeita.

Yhdessä asiakkaan kanssa suunnitellut hankkeet

Kun asiakkaan suunnittelema hanke on erikoinen tai vaatii tavallista enemmän eri asioiden huomiointia, meidän osaamistamme kannattaa hyödyntää suunnittelemalla hanke yhdessä alusta lähtien. Toteutamme ammattitaidolla arkkitehtonisesti haastavatkin rakennushankkeet.

Voimme tulla jo aikaisessa vaiheessa mukaan hankkeeseen auttamaan suunnittelun ohjaamisessa. Tarjoamme apuamme myös hankintojen teossa ja niiden kilpailuttamisessa, yhdessä asiakkaan kanssa. Yhteistyönä suunniteltava hanke päästään aloittamaan nopealla aikataululla, vaikka suunnitelmat olisivat puutteellisiakin. Hankkeeseen pystytään valitsemaan teknisesti parhaat ratkaisut ja järkevimmät hankinnat, jolloin kokonaisuus on kustannustehokas.

Hankkeiden sisältö määräytyy joustavasti asiakkaan toiveiden mukaan. Vuosien varrella olemme toteuttaneet monenlaisia uudis- ja korjaushankkeita, liike- ja teollisuuskiinteistöistä asuinhuoneistoihin.