Kiinteistökehitys

Kiinteistökehityspalvelumme tarjoaa yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille riskittömän tavan saada toiminnalleen sopivat tilat.

Vuokralaisen tarpeita vastaavat tilat

Ostamme myytävänä olevia kiinteistöjä ja vuokraamme niitä tiloja tarvitseville.

Kun kiinteistöön löytyy sopiva vuokralainen, suunnittelemme muutostyöt ja remontoimme kiinteistön vuokralle tulevan yrityksen tarpeita vastaavaksi. Näin asiakkaamme välttyy suurelta investoinnilta, jota tilojen ostaminen vaatisi.

Tarvittaessa voimme myös suunnitella ja rakentaa vuokrattavan kiinteistön kokonaan alusta asti. Kun tilat räätälöidään yksilöllisesti juuri yritykselle sopiviksi, ne palvelevat yrityksen tarpeita pitkään. Vuokranantajana olemme luotettava ja suosimme pitkiä vuokrasopimuksia.

Kiinteistöt voivat olla esimerkiksi teollisuuden, kaupan tai hoiva-alan tarpeisiin sopivia, ja vuokralaisenamme voivat olla niin julkisen sektorin toimijat kuin yrityksetkin.

Kiinteistökehityshankkeet

Tarjoamme myös KVR-urakointipalvelua kiinteistökehityshankkeille.

Kokonaisvastuurakentamisessa toimimme tilaajan kumppanina. Vastaamme hankkeen sopimuksen mukaisesta suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Toimintamalli on joustava ja samaan aikaan tarkoin ohjattua. Asiantunteva henkilöstömme on mukana hankkeen alkuvaiheesta asti, jolloin kustannustehokkaat ratkaisut saadaan huomioitua jo suunnitteluvaiheessa. Ajattelemme kustannuksia myös investointivaiheen jälkeen ja huomioimme hankkeen elinkaaren kannalta parhaat ratkaisut.

Toimiva yhteistyö ja yhteinen tavoite tilaajan kanssa ovat tämän toimintamallin avaintekijät. Asiantuntijuuttamme hyödyntäen hanke saadaan toteutettua kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Kiinteistöä kehittämään!

Onko sinulla kiinteistö myytävänä? Tai haluatko lähteä kehittämään kiinteistöäsi kanssamme?