As Oy Ritarihaukka

Keväällä 2013 käynnistyi ensimmäisen Haukan, As Oy Ritarihaukan, rakentaminen Jyväskylän Haukkalaan. Vuoden 2013 lopussa valmistunut Ritarihaukka koostuu kymmenestä asunnosta, viidestä yhdessä tasossa olevasta kolmioista ja viidestä kaksitasoisesta 4h-asunnosta.

Ritarihaukka Jyväskylän Haukkalaan

Keväällä 2013 käynnistyi As Oy Ritarihaukan rakentaminen Jyväskylän Haukkalaan. Haukkalan alue sijoittuu Tuomiojärven rantamaisemien ja Laajavuoren metsämaisemien tuntumaan.

Jo kohteen suunnitteluvaiheessa oli selvää, että haluamme rakentaa rivitalokoteja, jotka mukailevat asuinalueen luonnetta. Suuret ikkunat ja läpitalon huoneistot tuovat valoa asuntoihin, mikä antaa asukkaalle mahdollisuuden nauttia luonnon läheisyydestä ympäri vuoden myös kotoa käsin. Ritarihaukan julkisivuissa on yhdistelty taitavasti puuta ja tiiltä. Vaaleaksi ja harmaaksi maalattu puu, punaruskea tiili ja punaruskeat ikkunanpielet muodostavat tyylikkään, harmonisen ja sopivasti modernin ilmeen Ritarihaukkaan.

Sisäpuolen materiaalit valittiin nykypäivän trendien mukaisesti, käytännön toimivuutta unohtamatta. Tammiparketti, harmaan eri sävyt, betonijäljitelmätaso, valkoinen kivikomposiittiallas ja lasinen suihkuseinä ovat osa huolella valittuja materiaaleja ja ratkaisuja. Uskomme, että myös pienillä yksityiskohdilla, kuten tyylikkäillä pyyhenaulakoilla, on merkittävä vaikutus asunnon ulkonäköön, ja sitä kautta asumisen viihtyvyyteen. Onhan oma koti yksi elämän merkittävimmistä hankinnoista – siellä kuuluukin viihtyä.

Lue seuraava referenssi:

Kiinteistökehityshanke Tikkamannilassa

Lue referenssi